sirkkelin terä
Puusepän verstas

Puusepän työt

Toteutan mittojen mukaisia yksilöllisiä puusepäntöitä asiakkaan malli- ja materiaali- toivomusten mukaan: mm. ruokapöydät, tuolit, penkit, hyllyt, vitriinit ja kiintokaapit kylpyhuonekalusteet. Yleisimmät käyttämäni puulajit ovat, mänty, koivu, saarni, tammi, jalava. Pintakäsittelynä käytän mieluiten puuöljyä tai vahaa, jolloin kunkin puulajin ominainen kuvio ja pinta säilyy kauneimmillaan.
Usein ideasta kehitetään yhdessä mietitty tuote sopivasta puulajista, joka valmistetaan juuri tiettyyn tilaan sopivaksi. Tavoitteena on valmistaa laadukkaita ja kauniita tuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuottavat iloa vuodesta toiseen.

KIIPEILYSEINÄRAKENTAMINEN

Rakennan erilaisia kiipeilyseiniä ja valmistan myös erikokoisia ja -mallisia vanerimuotoja. Esimerkkejä tehdyistä boulder- ja köysikiipeilyseinistä löytyy kuvagalleriasta. Toteutettuja seiniä on mm. kouluissa, nuorisotiloissa, kaupallisissa kiipeilyhalleissa sekä kiipeilyseurojen omissa tiloissa.

UUDIS- JA KORJAUSRAKENTAMINEN

Teen puusepänpalveluiden lisäksi muun muassa huonekalujen ja keittiöiden asennustöitä, huoneistoremontteja ja erinäisiä korjausrakentamistöitä (lähinnä perinteisin menetelmin toteutettuja).